God Jul och Gott Nytt År

Vi vill tacka för ett gott samarbete och för att vi fått leverera våra tjänster till er under det här utmanade året 2020. Vi hoppas nu på en återgång till mer normala förhållande i samhället under 2021 även om vi nog alla inser att även stora delar av 2021 kommer att påverkas av den rådande pandemin.

Detta brev är också vår julhälsning till Er. Vi har istället för julkort valt att stödja Cancerfonden i deras arbete mot cancer.
Vi hoppas att ni alla får möjlighet att njuta av en skön och avkopplande jul- och nyårsledighet.

God Jul och Gott Nytt År!
önskar
vi på BRITEK

Kontoret är öppet 
i mellandagarna men med begränsad bemanning..

Lagret är öppet
i mellandagarna men med begränsad bemanning.
Önskar Ni leverans av material direkt efter helgerna så kontakta oss snarast.
23/12 stänger vi kl. 12.00

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att färre personer i Sverige ska drabbas av cancer och fler överleva sjukdomen. Vi arbetar också för att vården ska vara så bra som möjligt för dem som insjuknar och att deras närstående får stöd och hjälp. För att komma närmare visionen arbetar Cancerfonden med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. Sedan 1951 har Cancerfonden delat ut 11 miljarder kronor till svensk cancerforskning. Överlevnaden i cancer har mer än fördubblats under samma tid. Under 2019 avsattes 770 miljoner kronor vilket är den största satsningen hittills.